SRI DIPA NIRANĐANA SABA DUKHA BHANĐANA

Ova će vas mantra zaštititi i pomoći vam

Sri Dipa Niranđana Saba Dukha Bhanđana...

Sri Dip Bhagavan Ki Đaj!

Devešvar Mahadeva Ki Đaj!

 Dharamsamrat Sataguru Svami Madhavanandađi Bhagvan Ki Đaj!

 Ovaj bhađan, Sri Dipa Niranđana Saba Dukha Bhanđana, isi mantra se hove mana manđana, je napisao Guruđi i on utječe na sve naše koše i pročišćava ih. I annamaja koša je spomenuta u njemu kao i manomaja koša – mano hove manđan – ona pročišćava naš um od negativne energije.

Hridaja kamala ki ankhe khula đave – tada se u srcu otvara božansko viđenje, božansko oko.

Đo dale nama ka anđan – melem Božjeg imena. Kojeg imena? –Dipa Niranđana...

 U bhađanu je čak rečeno da ova mantra poništava sve utjecaje planeta, ako gledamo prema astrologiji. Stoga si ujutro trebate odrediti točno vrijeme. Nema se djave to daršana pave - nema

znači disciplinu. Odredite točno vrijeme svakoga dana, rano ujutro je najbolje, vrijeme kada ćete „od tada do tada“ napraviti barem jednu malu sa mantrom:

Om Prabhu Dip Niranđan Saba Duha Bhanđan

 108 puta ponovite ovu mantru sa svojom malom. Vidjeti ćete rezultate unutar jednog mjeseca. Ali učinite to svakoga dana u isto vrijeme, čistih misli, sa čistim osjećajem, sa pozitivnim razmišljanjem i devocijom. Sve dok nemate devociju -odanost, štovanje i vjeru prema svojoj mantri, ona vam neće pomoći. Vjerujte svojoj mantri, osjetite što znači. OM je kozmički zvuk, PRABHU je zaštitnik, DIP je kozmička svjetlost, NIRANĐAN je čist. SABA znači sve, DUKHA je poteškoća, problem, sve poput bolesti i sličnoga, BHANĐAN je pročistiti ili ukloniti.

Om Prabhu Dip Niranđan Saba Duha Bhanđan

 Tada trebate meditirati i osjetiti energiju vašeg tijela, nemojte ići negdje „van“. Povucite svoju pažnju, svijest i koncentraciju „unutra“ i osjetite prisutnost Mahaprabhuđija. Tako da su sve vaše koše - annamaja, pranamaja, manomaja, vigjanmaja i anandmaja koša usmjerene ka Njemu. Ili osjetite Božansku prisutnost u vama. Ova će mantra automatski stvoriti te božanske osjećaje i božansku svijest, božansku energiju i mir u umu.