Za sadržaj ove internetske stranice je prema zakonu RH odgovorna udruga

„Joga u svakodnevnom životu Zagreb“, Jurišićeva 3, 10000 Zagreb, Hrvatska.

Tel 01/481 2624, 091/461 3358

e-mail adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Udruga “Joga u svakodnevnom životu Zagreb” je neprofitna pravna osoba, ogranak međunarodnog Sustava “Yoga in Daily Life”.

MB/OIB: 03297152/61468519769

Joga u svakodnevnom životu Zagreb je nacionalni centar za Hrvatsku međunarodnog sustava Joga u svakodnevnom životu. U tom svojstvu prikuplja i objavljuje informacije svih centara članica Međunarodnog udruženja sustava Joga u svakodnevnom životu (Fellowshipa) iz Hrvatske.

 

Odredbe i uvjeti korištenja

Ova internetska stranica ima svrhu pružanja informacija široj javnosti. Objavljeni dokumenti i informacije služe samo u referentne svrhe i nisu pravni dokumenti.

Odredbe i uvjeti korištenja se tumače i primjenjuju u skladu sa zakonima RH. Svaki spor koji bi mogao nastati u vezi odredbi i uvjeta podliježe nadležnosti sudova RH.

Udruga Joga u svakodnevnom životu Zagreb ne daje nikakva jamstva, izričita ili implicirana i ovime odriče i negira sva ostala jamstva, uključujući, bez ograničenja, implicirana jamstva ili uvjete prodaje, prikladnosti za određenu svrhu ili nepovređivanja intelektualnog vlasništva ili drugih kršenja prava.

Nadalje, Joga u svakodnevnom životu Zagreb ne jamči niti ne pruža nikakve izjave glede točnosti, vjerojatnosti rezultata ili pouzdanosti korištenja materijala na svojoj internetskoj stranici ili se na neki drugi način odnosi na takve materijale ili na bilo koje stranice povezane s ovim stranicama.

 

Autorska prava / Odricanje od odgovornosti

Autorska prava zadržava udruga Joga u svakodnevnom životu Zagreb.

Sadržaj ove stranice je zaštićen autorskim pravima. Informacije su namijenjene samo za osobnu upotrebu. Bilo koja druga upotreba, korištenje materijala u bazama podataka, umnažanje i svaki oblik komercijalnog korištenja i objavljivanja trećim stranama - u dijelovima ili u izmijenjenom obliku - bez suglasnosti vlasnika stranice je zabranjen.

Joga u svakodnevnom životu Zagreb ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu zbog korištenja ili nemogućnosti korištenja materijala na svojoj internetskoj stranici, čak i u slučaju usmene ili pismene obavijesti o mogućnosti štete.

Ova internetska stranica sadržava poveznice na druge internetske lokacije. Nismo odgovorni za istinitost, ispravnost ili moguću nezakonitost materijala tih stranica koji mogu nastupiti naknadno, nakon objavljivanja poveznice.Izjava o privatnosti osobnih podataka

JUSŽ_Zagreb_Izjava_o_privatnosti_2018.pdf

Vlasnik internetske stranice neće prikupljati osobne podatke ni u koju svrhu osim onih navedenih u ovim Pravilima o privatnosti, u minimalnom obimu i samo kada je to nužno.

Ako nam se odlučite poslati osobne podatke prilikom popunjavanja obrasca za kontakt putem e-pošte, pružene informacije ćemo koristiti isključivo da bi odgovorili na vašu poruku i da bismo vam pomogli da dobijete informacije koje tražite. Vaša e-adresa upotrebljavat će se samo u svrhu za koju ste je poslali i neće se dodati niti na jedan popis za slanje e-pošte.

Ako nam se odlučite poslati osobne podatke kako bi naručili nešto iz prodaje, pružene informacije ćemo koristiti isključivo da bi vas kontaktirali i poslali vam naručeno.

Vlasnik stranice će poduzeti sve mjere za zaštitu sustava primanja i slanja e pošte, ali se odriče odgovornosti zbog nezakonitih radnji prikupljanja podataka treće strane radi spam pošte i komercijalnih poruka.

 

Podaci o posjeti internetskoj stranici

Ova stranica bilježi posjete i bilježi statističke podatke o posjetima (IP adrese i slično).

Nećemo identificirati korisnike niti njihove aktivnosti pregledavanja i nećemo otkriti podatke trećim stranama, osim u slučaju zakonom propisanog naloga suda ili drugog ovlaštenog državnog tijela.

Na našim web stranicama koristimo gumbe (poveznice) na usluge Facebook i YouTube. Programski, kod tih poveznica, omogućeno je tim tvrtkama prikupljanje osobnih podataka posjetitelja naših web stranica čak i ako nisu prijavljeni na te usluge. Za više informacija pročitajte pravila o privatnosti ovih pružatelja usluga društvenih medija.

„Kolačići“

Ova internetska stranica upotrebljava „kolačiće“ za pružanje mrežnih usluga i funkcija koje ne bi mogli ponuditi bez kolačića. Podaci dobiveni kolačićima su anonimni. „Kolačiće“ možete onemogućiti birajući tu opciju na svojem internetskom pretražniku.

 

Izmjene uvjeta korištenja

Joga u svakodnevnom životu Zagreb može u bilo kojem trenutku revidirati ove uvjete korištenja bez prethodne najave. Koristeći ovu web stranicu slažete se da ćete biti vezani trenutnom verzijom ovih uvjeta.

Zadnja izmjena: 24.4.2018.