Dragi naši sadašnji i budući članovi (primamo i nov članove)

Izuzetno nam je drago da vas možemo obavijestiti da ponovno krećemo sa jogom u našim joga centrima. Zbog epidemije COVID 19 trebamo se pridržavati nekih „novih“ pravila ali većina njih je za nas jogiće već ionako poznata i pridržavamo ih se.

Grupe će biti od max. 8 polaznika u centru u Berislavićevoj 12 i max. 15 polaznika u centru u Jurišićevoj 3 i zato trebate unaprijed rezervirati i potvrditi svoj termin te unaprijed platiti članarinu za tekući mjesec. Razmak između polaznika je 2 m, mjesta za vježbanje su označena našim karimatima koji se ne smiju premještati. Nenajavljen dolazak nije moguć kao ni kombiniranje grupa.

Protokol (prema propisanim mjerama za fitness centre i rekreaciju):

Između grupa je pauza od pola sata, grupe se neće susretati u prostoru niti u svlačionici. Prethodna grupa ima 15 minuta da izađe, a sljedeća može doći najviše 15 minuta prije početka sata. Prostor će se u međuvremenu provjetriti i dezinficirati.

Preporučena je, ne i obvezna uporaba zaštitnih maski za vježbače i voditelje.

Obavezna dezinfekcija ruku na ulazu u centar i obavezna dezinfekcija ruku prije ulaska u dvoranu (nakon skidanja obuće).

Obavezno je vježbanje u čistim čarapama i čistoj odjeći.

Obvezna upotreba vlastite čiste prostirke za jogu ili ručnika za plažu koji ste donijeli sa sobom i stavili preko postojećih karimata.

Zabrana sudjelovanja, pristupa prostoru ili treningu osobama kojima je prepisana obvezatna samoizolacija, kao i osobama s vidljivim simptomima i povišenom temperaturom odnosno osobama za koje postoje evidentirani podatak da su aktivni ili pasivni prenosioci zaraze

Zbog ograničenja broja polaznika u jednoj grupi član je dužan dolaziti isključivo u svoju grupu za koju se je unaprijed evidentirao i unaprijed platio članarinu. Članarina se može platiti bezkontaktno i na prvom satu pokazati dokaz o uplati ili gotovinski po dolasku na prvi sat u mjesecu.

Prilikom svakog dolaska u centar evidentirati će se svi koji su prisustvovali. Radi praćenja, poželjno je ostaviti telefonski broj za kontakt.

Nije dozvoljeno ostavljanje stvari u garderobi od jednog do drugog termina. Sve preostale stvari će biti uklonjene odmah iza grupe.

Nije dopušteno unositi torbe, vrećice ili slično u dvoranu, ništa osim novčanika i mobitela.

Čuvajmo jedni druge kako bi ostali zdravi. Radujemo se nastavku druženja kroz jogu, dobrodošli!

 

Kako početi

yoga-zg04

Mjesečna članarina iznosi 270 kn za odrasle, 200 kn za studente i učenike. Članovi, osim vježbanja dva puta tjedno u trajanu od 90 minuta sudjeluju prema svojoj želji u svim događanjima udruge oglašenim za članove te ostvaruju popust kod kupovine knjiga i artikala.

Dodatne informacije možete dobiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili ako nazovete 01/481-2624 ili 091/461-3358.

Ako ste naš vježbač i želite nastaviti vježbati, molim vas da na s kontaktirate na gornje kontakte ili svojeg dosadašnjeg instruktora.

 

POPIS TERMINA I LOKACIJA

 JOGA CENTAR „Sri Devpuriji Ashram“, Jurišićeva 3 

Prostor je trenutno u sanaciji štete od potresa i očekujemo nsatavak vježbanja početkom lipnja. Na vrijeme ćemo oglasiti termine.


JOGA CENTAR "Sandal - Sri Dip Ashram", Berislavićeva 12

UPISI:

GRUPE POČINJU U ČETVRTAK 14. SVIBNJA

  • ponedjeljkom i srijedom i utorkom i četvrtkom od 9,00 do 10,30

  • ponedjeljkom i srijedom od 16,15 do 17,45
  • ponedjeljkom i srijedom od 18,15 do 19,45
  • ponedjeljkom i srijedom od 20,15 do 21,45
  • utorkom i četvrtkom od 18,15 do 19,45
  • utorkom i četvrtkom od 20,15 do 21,45

Voditelj svih grupa je Swami Vivek Puri. Prije dolaska potrebno je najaviti se na 091/505 2255 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 


Ostale lokacije u Zagrebu: NASTAVAK OČEKUJEMO U RUJNU


ZAPREŠIĆ, SAMOBOR I VELIKA GORICA - NASTAVAK OČEKUJEMO U RUJNU


UPOZNAJTE NAŠE INSTRUKTORE:

Sustav "Joga u svakodnevnom životu", originalan međunarodno priznat sustav vode kvalificirani instruktori sa međunarodnim certifikatom i pod licencom sustava Joga u svakodnevnom životu.

MM SWAMI VIVEKPURI

  Strilky 2012-1

 

 ALEN Alen   ANA Ana  CLAUDIOClaudio small 

DARKO Darko DAVOR Davor  GORAN Goran 2

 INES J. INES J INES T. Ines INGA INGA

IVONA Ivona JASNA JASNA KRISTIJAN Kristijan1

 KSENIJA kSENIJA 2 LOVORKA Lovorka

 MAJA Maja MARIN Marin1 NADICA Nadica

NATAŠA Nataša 2 RADMILA Radmila  

SILVA Silva SONJA Sonja SVIBOR SVIBOR2

TANIA Tania TINA TINA VEDRANA Vedrana

ZVJEZDANA Zvjezdana

 

Kako izgleda sat višeg stupnja možete pogledati na: