Dragi naši sadašnji i budući članovi (primamo i nove članove)

Izuzetno nam je drago da vas možemo obavijestiti da ponovno krećemo sa jogom u našim joga centrima. Zbog epidemije COVID 19 trebamo se pridržavati nekih „novih“ pravila ali većina njih je za nas jogiće već ionako poznata i pridržavamo ih se.

Grupe će imati ograničen broj vježbača zbog propisanog razmaka pa trebate unaprijed rezervirati i potvrditi svoj termin te unaprijed (pri prvom dolasku) platiti članarinu za tekući mjesec. Mjesta za vježbanje su označena našim karimatima koji se ne smiju premještati. Nenajavljen dolazak nije moguć kao ni kombiniranje grupa.

Protokol (prema propisanim mjerama za fitness centre i rekreaciju):

Između grupa je pauza, grupe se neće susretati u prostoru niti u svlačionici. Prostor će se u međuvremenu provjetriti i dezinficirati.

Preporučena je, ne i obvezna uporaba zaštitnih maski za vježbače i voditelje.

Obavezna dezinfekcija ruku na ulazu u centar i obavezna dezinfekcija ruku prije ulaska u dvoranu (nakon skidanja obuće).

Obavezno je vježbanje u čistim čarapama i čistoj odjeći.

Obvezna upotreba vlastite čiste prostirke za jogu ili ručnika za plažu koji ste donijeli sa sobom i stavili preko postojećih karimata.

Zabrana sudjelovanja, pristupa prostoru ili treningu osobama kojima je prepisana obvezatna samoizolacija, kao i osobama s vidljivim simptomima i povišenom temperaturom odnosno osobama za koje postoje evidentirani podatak da su aktivni ili pasivni prenosioci zaraze

Zbog ograničenja broja polaznika u jednoj grupi član je dužan dolaziti isključivo u svoju grupu za koju se je unaprijed evidentirao i unaprijed platio članarinu. Članarina se može platiti bezkontaktno i na prvom satu pokazati dokaz o uplati ili gotovinski po dolasku na prvi sat u mjesecu.

Prilikom svakog dolaska u centar evidentirati će se svi koji su prisustvovali. Radi praćenja, poželjno je ostaviti telefonski broj za kontakt.

Nije dozvoljeno ostavljanje stvari u garderobi od jednog do drugog termina. Sve ostavljene ili zaboravljene stvari će biti uklonjene odmah iza grupe.

Nije dopušteno unositi torbe, vrećice ili slično u dvoranu, ništa osim novčanika i mobitela.

Čuvajmo jedni druge kako bi ostali zdravi. Radujemo se nastavku druženja kroz jogu, dobrodošli!

 

Kako početi

yoga-zg04

Mjesečna članarina iznosi 270 kn za odrasle, 200 kn za studente i učenike. Članovi, osim vježbanja dva puta tjedno u trajanu od 90 minuta sudjeluju prema svojoj želji u svim događanjima udruge oglašenim za članove te ostvaruju popust kod kupovine knjiga i artikala.

Dodatne informacije možete dobiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili ako nazovete 01/481-2624 ili 091/461-3358.

Ako ste naš vježbač i želite nastaviti vježbati, molim vas da na s kontaktirate na gornje kontakte ili svojeg dosadašnjeg instruktora.

 

POPIS TERMINA I LOKACIJA

 JOGA CENTAR „Sri Devpuriji Ashram“, Jurišićeva 3 

RASPORED ZA KOLOVOZ:

  • 6:00 do 7:45 svaki dan (pon-pet) Program "Jutarnja sadhana" - Swami Vivek Puri

Utorkom i četvrtkom:

  • od 18:15 do 19:45 SREDNJI (3-4 stupanj) Swami Vivek Puri

JOGA CENTAR "Sandal - Sri Dip Ashram", Berislavićeva 12

UPISI:

GRUPE SU PRESELJENJE U CENTAR U JURIŠIĆEVOJ 3 (za srpanj i kolovoz)

Voditelj svih grupa je Swami Vivek Puri. Prije dolaska potrebno je najaviti se na 091/505 2255 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 


Ostale lokacije u Zagrebu: NASTAVAK OČEKUJEMO U RUJNU


ZAPREŠIĆ, SAMOBOR I VELIKA GORICA - NASTAVAK OČEKUJEMO U RUJNU


UPOZNAJTE NAŠE INSTRUKTORE:

Sustav "Joga u svakodnevnom životu", originalan međunarodno priznat sustav vode kvalificirani instruktori sa međunarodnim certifikatom i pod licencom sustava Joga u svakodnevnom životu.

MM SWAMI VIVEKPURI

  Strilky 2012-1

 

 ALEN Alen   ANA Ana  CLAUDIOClaudio small 

DARKO Darko DAVOR Davor  GORAN Goran 2

 INES J. INES J INES T. Ines INGA INGA

IVONA Ivona JASNA JASNA KRISTIJAN Kristijan1

 KSENIJA kSENIJA 2 LOVORKA Lovorka

 MAJA Maja MARIN Marin1 NADICA Nadica

NATAŠA Nataša 2 RADMILA Radmila  

SILVA Silva SONJA Sonja SVIBOR SVIBOR2

TANIA Tania TINA TINA VEDRANA Vedrana

ZVJEZDANA Zvjezdana

 

Kako izgleda sat višeg stupnja možete pogledati na: