Upisi

sm 8285153

Udruga Joga u svakodnevnom životu organizira redovita druženja članova radi poboljšanja kvalitete života, širenja i populariziranja sustava “Joga u svakodnevnom životu” i postizanja ciljeva koji su utvrđeni statutom.

Druženja članova se održavaju dva puta tjedno u unaprijed određenom terminu za određenu grupu članova zbog sustavnog ovladavanja tehnikama (znanjem) sustava Joga u svakodnevnom životu koje je podijeljeno u 8 progresivnih stupnjeva. Zbog toga nije poželjno miješati grupe i stupnjeve.

Svjetski poznat i priznat sustav i učenje “Joga u svakodnevnom životu”, utemeljitelj kojeg je Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananda je holistički i sveobuhvatan sustav koji se bavi tijelom, umom, sviješću i dušom. Temeljni mu je cilj postizanje i očuvanje fizičkog, mentalnog, duhovnog i društvenog zdravlja svojih članova, ali i društva u cjelini što se ogleda u mnogim akcijama koje se provode u zajednici – besplatna ljetna joga na otvorenom, besplatna joga za starije i suradnja sa raznim udrugama.

Osim redovnih druženja za članove, udruga povremeno organizira i seminare joge i javna predavanja na kojima se također promovira zdrav život i mudrost življenja kroz jogu.

Sustav "Joga u svakodnevnom životu" sastavljen je od 8 stupnjeva koji se sastoje od asana (položaji tijela), pranajame (vježbi disanja), opuštanja i tehnika koncentracije i meditacije. Za ovladavanje svakim stupnjom potrebno je minimalno 3 - 4 mjeseca.

Trudnice mogu postati članovi i uključiti se na aktivna druženja do 5. mj. trudnoće, uz potvrdu liječnika da smiju vježbati i potpisanu izjavu da da vježbaju na vlastitu odgovornost. Maloljetnici ne mogu postati članovi udruge osim uz potpisanu dozvolu oba roditelja ili staratelja.

Kako se učlaniti:
Dođite na neku od navedenih lokacija i termina bez posebne najave ili upisa. Odvježbajte jedan termin, ukoliko vam se svidi i odlučite ostati i postati članom, upis ćete obaviti s instruktorom ispunjavajući upisni list i regulirajući članarinu. Osim u slučajevima kada je to posebno naznačeno, predbilježba i najava vašeg dolaska nije potrebna.

Sve dodatne informacije o tome kako postati član udruge, možete dobiti e-mailom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. 

NAPOMENA
Sustav "Joga u svakodnevnom životu" kao originalan međunarodno priznat sustav vode kvalificirani instruktori isključivo na ovdje navedenim lokacijama. 

Ako niste sigurni da li je to što vježbate dio sustava "Joga u svakodnevnom životu", slobodno provjerite u centru u svakom gradu gdje postoji udruga „Joga u svakodnevnom životu“.

13