Nakon uspješnog gostovanja na dubrovačkom festivalu „Treće uho“ krajem prošle godine, na kojem su sudionici izrazili želju da se njihovo druženje sa ovim svjetski poznatim sustavom joge ne završi sa krajem festivala , Joga u svakodnevnom životu ponovno u Dubrovniku.

  Pod nazivom           

 „Joga u svakodnevnom životu – sklad tijela, uma i duše“

u Dubrovniku će se od 30. ožujka do 1. travnja u suorganizaciji Hrvatsko-Indijskog društva prijateljstva i Udruge „Joga u svakodnevnom životu“ održati radionica joge pod vodstvom Swami Vivek Purija, instruktora Joge u svakodnevnom životu i osnivača ovog međunarodnog sustava u Hrvatskoj.   Program koji će se odvijati u tri dana, humanitarnog je karaktera, a sva sredstva od prikupljenih donacija će se, nakon podmirenja troškova radionice, donirati humanitarnom projektu „Gjan Putra“ koji od 1998. godine stipendira školovanje siromašne djece u Radžasthanu, Indiji. Više o projektu: http://www.omashram.com/projects/vidyala.

 Srdačno pozivamo sve građane Dubrovnika, kao i njihove goste da nama se pridruže uz simboličku donaciju od 100 kuna ovoga vikenda u Dubrovniku u hotelu „Lero“, I. Vojnovića 14. Uz predavanja na temu joge, sudionici će moći i praktično upoznati razne tehnike joge, asane, pranajamu, joga nidru i meditaciju.

 Program počinje u petak u 17 sati, a završava u nedjelju u 12 sati.

 Prijave : 098/9211310 (Nina).

 Program radionice:

 petak - od 17,00 do 21,00 sat

 subota - od 9,00 do 12 sati i od 16,00 do 20 sati

 nedjelja – od 9,00 do 12,00 sati