Sri Višva Dip Gurukul Mahešvaranand Ašram škola je dobrotvorna ustanova ustanovljena radi pomoći siromašnim učenicima pokrajine Pali u Radžasthanu, Indiji, dajući poseban naglasak i fokus na obrazovanje ženske djece. Priznata od indijske vlade, redovito dobiva visoka priznanja, trenutno omogućava vrlo kvalitetno školovanje za više tisuća učenika od čega je znatan broj iz vrlo siromašnih obitelji, od kojih su mnogi roditelji nepismeni i nemaju sredstava za školovanje svoje djece, pa se njihovo školovanje omogućava isključivo ljubaznim donacijama iz inozemstva – projekt “Gjan Putra” (dijete znanja). Ta djeca, naročito djevojčice, inače ne bi imale nikakvu priliku za školovanje, a kroz ovaj projekt dobivaju životnu priliku. Koliko su oni svjesni čudesnog blagoslova koji im se događa, lagano se možete uvjeriti kada vam kao posjetitelju krenu s ponosom pokazivati svoje školske autobuse, nagrade i diplome, nove kompjutere ili laboratorij, pričaju o svojim novim uniformama ili učiteljima i s najvećim entuzijazmom rade školske priredbe.

Nakon ovog kratkog predstavljanja, preostaje još samo da vas pozovemo da nam se pridružite u ovom projektu i da s nama podijelite osmjehe….

 Više o projektu

 

Kako financijski sudjelovati:

Direktan račun škole:

Shree Vishwa Deep Gurukul Maheshwarananda Ashram, Jadan, Rajasthan, India

Axis Bank Ltd.

Jodhpur Branch

Rajasthan

SWIFT code AXISINBBXXX

Account no. 057010100196611 (Indijske banke ne koriste IBAN)

Uz donaciju, svakako pošaljite i pismo (e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili fax +91 2935 274 008) koje sadrži:

• vaše ime i adresu donora,

• ime primaoca donacije “Shree Vishwa Deep Gurukul Maheshwarananda Ashram,

Jadan”

• datum i iznos donacije