U sklopu projekta Rijeka zdravi grad, udruga "Zdrav život" u suradnji s udrugom "Joga u svakodnevnom životu" Rijeka, organiziraju izložbu ljekovitog i zakonom zaštićenog bilja Promorsko goranske županije. Izložba će biti postavljena u Rijeci, u prostorima ustanove Dvorana kulture "Joga u svakodnevnom životu", Spinčićeva 2.

Obzirom na veliki interes građana za edukacijom o ljekovitom bilju kao i upoznavanju ljekovitog bilja, udruga "Zdrav život" ove godine organizira izložbu ljekovitog bilja u lončanicama kako bi biljke bile što prepoznatljivije građanima, odnosno posjetiteljima izložbe.

Bilje će se nakon završetka izložbe posaditi u okoliš Dvorane kulture "Joga u svakodnevnom životu". Članovi udruge "Zdrav život" će i ove godine građanima Rijeke predstaviti prirodne proizvode koje se promoviraju u interesu zaštite zdravlja, uz potrebnu recepturu za izradu te će ujedno posjetiteljima davati informacije o značaju uporabe ljekovitog bilja kao i o potrebi zaštite bilja, odnosno prirode u cjelini.

Izložbu se može posjetiti od 05.07. do 12.07.2013. od 09-20 sati.

IMG_1091IMG_1108IMG_1137IMG_1092