U nedjelju 29. rujna u karlovačkom Sri Devpuriji Ashramu proslavljena je 20-ta obljetnica postojanja udruge „Joga u svakodnevnom životu Karlovac“. Satsangu su osim karlovčana prisustvovali i predstavnici ostalih hrvatskih centara, a posebni gosti su bili MM Swami Vivek Puriji i MM Swami Gyaneshwar Puriji. Nj. S. Vishwaguru Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananada - Svamiđi, naš učitelj kojem smo zahvalni što sustav „Joge u svakodnevnom životu“ prakticiraju milioni ljudi u svakom kutku svijeta pa tako i u Karlovcu, počastio je sve prisutne daršanom i satsangom putem interneta. Tople riječi mudrosti i dobre želje koje je uputio karlovčanima i svima prisutnima veselu i srdačnu su atmosferu satsanga učinile još posebnijom. Cijelo večer su se pjevali bhađani, prisjećalo se početaka i teških vremena rata u kojem je udruga ipak neprekinuto nastavila s radom i aktivnostima te se izrazila zahvalnost instruktorima i svima koji su doprinjeli da udruga raste i da sada ima svoj centar u koji su dobrodošli svi građani Karlovca željni duhovnosti i drevne znanosti joge.

Satsang u ovom lijepo gradu na četiri hrvatske rijeke završio je molitvom, bhađanima, lijepim željama izrečenim za budućnost i naravno, vegetarijanskom zakuskom i veselim druženjem.

20god yidl karlovac-1 20god yidl karlovac-620god yidl karlovac-8 20god yidl karlovac-4 20god yidl karlovac-2 20god yidl karlovac-7 20god yidl karlovac-5 20god yidl karlovac-9