NY conference 2018Sri Swami Madhavananda svjetsko mirovno vijeće (Sri Swami Madhavananda World Peace Council - SSMWPC) najavljuje da će se 7. ožujka 2018. održati Konferencija Svjetskog mirovnog vijeća na temu "Joga i svjetski mir". Konferenciju organizira Sri Swami Madhavananda svjetsko mirovno vijeće (SSMWPC) u suradnji s odborom za Međunarodni dan joge pri Ujedinjenim narodima i Vijećem za rekreaciju osoblja Ujedinjenih naroda (UNSRC) / prosvjetiteljskim društvom (SEAT).

U skladu sa savjetima Mahatme Gandhija "Budite promjena koju želite vidjeti u svijetu" i "Jedan u svemu i sve u jednome" Sri Swami Madhavanande, ova bi konferencija trebala podići svijest o važnosti unutarnjeg mira u pojedincu kao putu prema svijetskom miru. Nastojanja da se ostvari svjetski mir mogu biti uspješna samo u korelaciji s unutarnjom transformacijom, a joga pruža traženu snagu pozitivnih promjena.


Konferencija je organizirana u 2 sesije, obje će biti emitirane putem internetskog prijenosa na Facebooku i na SwamijiTV kanalu.

- 1. panel održava se u sjedištu UN-a u New Yorku, 7. ožujka, od 10.00 do 13.00 sati (satnica je navedena prema vremenskoj zoni New Yorka)

- 2. panel se održava također 7. ožujka u večernjim satima, od 18.00 do 20.30 sati (satnica je navedena prema vremenskoj zoni New Yorka), u Shiv Shakti Perth Hindu Hramu