Svjetski dana zdravlja obilježen je i na Korzu u Rijeci. Središnji dio programa bilo je vježbanje joge po sustavu Joga u svakodnevnom životu, koje su organizirali voditelji hostela Dharma.

Poseban uvaženi gost ovog događanja bio je autor sustava Joga u svakodnevnom životu, Nj. S. Vishwaguru Paramhans Swami Maheshwarananda, u pratnji Mahamandaleshwara Swami Vivek Purija, gradonačelnika Rijeke g.Vojka Obersnela i Veleposlanika Republike Indije u Hrvatskoj Nj.E. gospodina Sandeepa Kumara.

Povodom Svjetskog dana zdravlja, Vishwaguruji je rekao da bez zdravog tijela nema ni kvalitetnog života ohrabrivši prisutne na prestanak pušenja radi vlastitog zdravlja i zdravlja drugih.

Glavni organizator programa je bio Nastavni Zavod za javno zdravstvo Primorsko-Goranske županije kojeg je predstavljala Dr. Helena Glibotić Kresina.      

Od 2013. godine Udruga  Joga u svakodnevnom životu surađuje s Gradom Rijeka kroz projekt Rijeka-zdravi grad pružajući starijim osobama kao i studentima besplatno vježbanje joge.

Kvalitetu sustava Joga u svakodnevnom životu prepoznao je i KBC Rijeka koji u suradnji s udrugom Joga u svakodnevnom životu Rijeka liječnicima i bolničkom osoblju omogućuje besplatno vježbanje joge.

DSC02307 2 DSC02328 1