Od travnja 2017. do travnja 2018. godine instruktori i asistenti sustava Joga u svakodnevnom životu“ Hrvatska su sudjelovali u „Stručnoj obuci za osposobljavanje za poslove instruktora/ice joge“ koji je organizirala i provela Ustanova za obrazovanje odraslih „METHODUS EDUKACIJSKI CENTAR“ u suradnji sa „Jogom u svakodnevnom životu“ Hrvatske.

Bila je to prva generacija koja je prošla program stručnog usavršavanja za instruktore joge koji je razvijen u skladu s hrvatskim nacionalnim kurikularnim okvirom, odobrilo ga je Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH u ožujku 2017. godine, a svoju preporuku mu je dala i Državna agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u srpnju 2016. godine.

Prva generacija ovog profesionalnog treninga sastojala se od 73 instruktora i asistenta Joge u svakodnevnom životu. Kvaliteta instruktora sustava Joga u svakodnevnom životu i dugogodišnja obuka koju prolaze na nacionalnim i međunarodnim seminarima s Vishwagurujijem, su pridonijele tome da završni ispit prođu s nevjerojatnim uspjehom i prosjekom od 88% te da dobiju kvalifikaciju profesionalnih instruktora joge koju potvrđuje diploma koju krasi grb Republike Hrvatske.

Za Jogu u svakodnevnom životu Hrvatske

Mahamandaleshwar Swami Vivek Puri

1U4A3882 1 20170429 071403 ispit 1U4A3726 1