80x80 Sketches Blue 02Svi znamo da zbog nametnutih obaveza u prosincu stres raste i teško nalazimo vremena za sebe i svoje rutine kao što je joga. No upravo iz tog razloga, da bi uspjeli preživjeti prosinac i očuvati svoje psihofizičko zdravlje, baš nam sada treba vrijeme samo za vas, za opuštanje, aktivnost i punjenje baterija. Zato, naša je preporuka da ne prekidate vježbati u prosincu, još bolje, vježbajte još više!

Kako bi vam pomogli u tome, u zagrebačkoj udruzi Joga u svakodnevnom životu smo prilagodili našu standardnu punu članarinu i ona iznosi 200 kn za cijeli mjesec (150 za studente i đake).

(Ostale kategorije članarina ostaju nepromijenjene).

Uz to od 1. do 21. prosinca možete vježbati redovno u svojoj grupi, ali i dodatno ili zamjenski u bilo kojoj drugoj! Ako vam posao i raspored dozvoljavaju vježbajte s nama cijeli dan, svaki dan...sve što trebate je vaša članska iskaznica potvrđena za prosinac! Od 21. 12. do kraja mjeseca (osim u službene neradne dane) možete nastaviti vježbati u našem centru u Jurišićevoj 3, bez obzira gdje inače vježbate. Odlična prilika da uklopite jogu u redovni odlazak u grad, upoznate druge instruktore, naš centar  i druge vježbače i da vježbate kada i koliko želite.

Želimo vam mirne i sretne dane u prosincu oslobođene nervoze i stresa, provedene u društvu rodbine i prijatelja.

special conditions