Kao nastavak nastupa u kulturnom programu koji će se održati u petak, riječka udruga "Joga u svakodnevnom životu" organizira za sve zainteresirane radionicu klasičnog indijskog plesa  (bharatanatyam)  koja će se održati u subotu 16.veljače (od 10 do 13 sati) u Dvorani kulture Joga u svakodnevnom životu, Spinčićeva 2 u Rijeci.

Bhakti Devi indian dancer web Indische Tanzakademie

Radionicu će voditi Bhakti Devi, međunarodno poznata i renomirana učiteljica indijskog plesa i članovi Akademije indijskog plesa iz Beča (Indische Tanzakademie Wiena).

Preporučena donacija za sudjelovanje na radionici je  90 kn za djecu, 150 kn za odrasle.

Dodatne informacije možete dobiti na 095 844 9567.

Bhakti Devi

Bhakti Devi donosi s velikom radošću tisućljetni hramski ples na pozornice širom svijeta. Klasični indijski ples studirala je na Sveučilištu u Beču te privatno kod dr.phil. R. Anjalija. Daljnje obrazovanje stekla je pod vodstvom velikih indijskih učitelja, poput dr. Aparne Subramaniana.

Bhakti Devi oduševljava svojom izvrsnom plesnom tehnikom, jedinstvenim izričajem te jakom scenskom prisutnošću. Stručnjaci i znalci često joj za to odaju priznanje nagradama. Tijekom svoje plesne karijere radila je sa brojnim sveučilištima, televizijom i na filmovima.

Filozofija koja se nalazi u pozadini plesa nadahnjuje i njen stil života. Već 14 godina prakticira i podučava brojne tehnike joge prema sustavu Joga u svakodnevnom životu, uključujući i pjevanje indijskih mantri, kirtana i bhađana.

Od 2004. godine vlasnica je i voditeljica „Indijske plesne akademije“ (Indische Tanzakademie) za Bharatnatyam u Beču.

 

Više na:

 

https://www.bhakti-devi.com/referenzen/