Udruga Joga u svakodnevnom životu Labin obilježava 25 godina djelovanja u Labinu ali i mnogim gradovima Istre. Tim povodom udruga organizira javno predavanje i radionicu  „Čakre i kundalini“ u subotu i nedjelju, 6. i 7. travnja. Predavanje i radionica su besplatni i svi su dobrodošli.

Od samog osnivanja Loreno Miletić Lalit zajedno sa ostalim vrijednim članovima našeg labinskog ogranka ustrajno radi na širenju ideje jogijskih načela života, neumorno i bez prestanka. U Labinu su se uz redovne satove joge i satsange za članove odvijali i mnogi seminari, predavanja, radionice, a članovi su redovno sudjelovali u organizaciji i pripremi svih internacionalnih seminara i mirotvornih i posebnih akcijama i događanja Joge u svakodnevnom životu u Hrvatskoj. Osnivač sustava Joga u svakodnevnom životu Nj.S. Vishwaguru Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwaranandaji je također u više navrata blagoslovio grad Labin i labinski ašram svojim dolaskom. Čestitamo im i želimo još mnoga desetljeća uspješnog rada.

IMG 6031 IMG 6120 2009 Labin PLIMG 1947 LABIN 1 sm1 4229414asm 4229283a nova nova 109 nova nova 96

Povodom 25. obljetnice osnivanja, udruga „Joga u svakodnevnom životu Labin“ organizira javno predavanje „Čakre i kundalini“ u subotu, 6. travnja s početkom u 18,00 sati u Polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin.

U nedjelju 7. travnja od 9,00 do 12,00 sati održati će se radionica na istu temu u Fitnes dvorani Sportskog centra „Franko Mileta“ na prvom katu. Zanimljivu temu o čakrama - energetskim centrima u čovjeku, čiji pravilan rad utječe na zdravlje ljudi predstaviti će dugogodišnji učenik Vishwaguru Paramhans Sri Swami Maheshwaranande, tvorca sustava Joga u svakodnevnom životu,  jedan od najvećih autoriteta joge u Europi Mahamandalešvar Svami Vivek Puri iz Zagreba.

Plakat radionice 6.4 7.4. 2019 Labin small

Predavanje i radionica su besplatni i svi su dobrodošli.