Pozivamo Vas da nam se pridružite obilježavanju UN-ovog Svjetskog dana mira „PODRŽIMO MIR – minutom šutnje” , 21. rujna 2010. godine u 12 sati gdje god da se nađete, u Vašoj zajednici, s prijateljima ili obiteljima.

Hrvatski savez "Joge u svakodnevnom životu” i ove će godine, petu godinu zaredom podržati inicijativu Ujedinjenih naroda da se 21. rujna raznim događanjima obilježi Međunarodni dan mira. Savez i udruge članice će se pridružiti akciji Sri Swami Madhavananda svjetskog mirovnog vijeća "WE STAND FOR PEACE". U toj će se akciji širom svijeta u organizaciji udruženja Joge u svakodnevnom životu održati minuta šutnje za svjetski mir, točno u podne 21. rujna.

  • U Zagrebu će se Minuta šutnje za svjetski mir i zajednička molitva održati oko stabla mira zasađenog u spomen na prvi mirovni samit u Hrvatskoj. Pridružite nam se i „Podržimo mir“ zajedno u Parku Vjekoslava Majera u ulici SR Njemačke 21.9. u 12 sati.
  • Svjetski dan mira u Splitu će se obilježiti paljenjem svjećica mira i zajedničkom molitvom za mir oko "Masline mira" u utorak, 21. rujna u 19 sati na zelenoj površini ispod Multimedijalnog centra, kod Zlatnih vrata. Oko stabla mira svatko će moći izreći kratku molitvu u svojoj duhovnoj i vjerskoj tradiciji i zapaliti svijeću mira, poput stotina tisuća mirotvoraca diljem svijeta, uz kratki prigodni program.
  • U Puli će se u utorak 21.09.2010. u 19.30 održati meditacija za mir u svijetu u prostorijama udruge, Laginjina 3. Za dolazak molim najavite se na mob 099-2294190.
    
  • U Rijeci obilježavanje Dana Mira 21.09. - sudjelujemo u akciji "Podržimo mir - minutom šutnje" i također Molitva za Mir u 19,30 u centru na Pećinama

Više o Međunarodnom danu mira možete doznati na www.idpvigil.com