17. i 18. svibnja 2019.  - Predavanje i radionica "Svadištana čakra"

Drugo u nizu predavanja i radionica "Skrivene snage u čovjeku - čakre i kundalini"

Svadisthana čakra bener

 

Joga je vještina kojom upoznajemo i djelujemo na cijeli svoj fenomen i svoju okolinu te postižemo zdravlje i sklad tijela, uma i duše. U tijelu postoje nadiji - protoci energije i energetski centri – čakre. O skladu i zdravlju nadija i čakri ovisi naš život, fizičko, psihičko, duhovno i društveno zdravlje. Na uvodnom predavanju ćemo saznati nešto više o Svadištana čakri, a na cjelodnevnoj radionici ćemo produbiti ta znanja, ali i naučiti asane, pranajame, tehnike meditacije i druge jogijske tehnike kojima možemo otkloniti probleme sa Svadištana čakrom i aktivirati je na ispravan način.

 

Programi su namijenjeni jednako početnicima kao i dugogodišnjim praktikantima koji će pod vodstvom iskusnog instruktora joge moći dodatno produbiti svoje znanje i praksu.

 

 • Petak 17. svibnja UVODNO PREDAVANJE (od 18,00 do 20,00 sati).

  Predavanje je besplatno, nije potrebna najava dolaska. 

 • Subota 18. svibnja CJELODNEVNA RADIONICA

  Kotizacija za radionicu je 200 kn. (Za redovne članove sa potvrđenom članskom iskaznicom za zadnjih 6 mjeseci je 160 kuna) Za radionicu je obavezna prijava unaprijed na desku u centru, broj mjesta je ograničen, pa će ranije prijave imati prednost.

  Program radionice:

  10,00 - 12,00 jutarnji program

  12,00 - 13,00 lagani vegetarijanski ručak i odmor

  13,00 - 17,00 joga nidra i popodnevni program

  Na programe treba doći u udobnoj odjeći u kojoj možete sjediti na podu i vježbati. U centru postoje prostirke i nešto jastučića za sjedenje, ali radi veće udobnosti slobodno ponesete svoje.

   

Mahamandaleshwar Swami Vivek Puri je dugogodišnji učenik Mahamandaleshwara Paramhans Sri Swami Maheshwaranande, autora znanstvenog sustava Joga u svakodnevnom životu.Vishwaguruji  ga je 2007. godine inicirao u red sanjasija u duhovnoj lozi Sri Alakhpuriji Siddha Pith Parampare iz koje potječe i Joga u svakodnevnom životu, a 2013. godine je za svoj dugogodišnji rad na promicanju joge iniciran u mahamandaleshwara Maha Nirvani Akhare. Swami Vivek Puri prakticira i podučava jogu u Hrvatskoj i svijetu već 35 godina.