Meditacija je tradicionalna jogijska tehnika koju treba naučiti uz kvalitetno vodstvo jer jedino tako postižemo rezultate koje želimo. Naučite tehniku Meditacije samoanalize Joge u svakodnevnom životu koju prakticiramo u 8 progresivnih stupnjeva.

7. veljače  2020. u 19,30 sati

Centar Joga u svakodnevnom životu Zagreb, Jurišićeva 3

Svi su dobrodošli bez obzira na predznanje, program je kao i do sada besplatan, dobrovoljne donacije za troškove prostora su dobrodošle u donacijsku kutiju na desku.

Ponesite mali jastučić ili zarolani šal ili ručnik kako bi vam bilo ugodnije sjediti i dođite na vrijeme.

MEDITACIJA 2 20 1

U susretu sa današnjim ritmom života meditacija je jedan od rijetkih potpuno prirodnih načina da zadržimo mir, svjesnost i zdravlje. Gotovo nevjerojatne su promjene koje se događaju od samo nekoliko kratkih vježbanja meditacije o čemu svjedoče mnoga znanstvena ispitivanja na odraslim ljudima, ali i na školskoj djeci.  Ali i to je samo mali djelić onoga što nam meditacija zaista otkriva i daje.

"Kroz meditaciju samoanalize učimo razumjeti sebe i druge. Učimo opraštati sebi i drugima. Pročišćavamo podsvijest i postupno otpuštamo naše unutarnje zapreke i komplekse. Naše misli postaju strukturirane, jasne i na taj način možemo izbjeći mnoge nevolje u životu. Na kraju prepoznajemo našu istinsku bit, naš životni cilj i otkrivamo svoje unutarnje jastvo." - Paramhans Swami Maheshwarananda