Joga u svakodnevnom životu Zagreb u sklopu svojih specijalnih programa pokreće sasvim novi program joge za osobe sa nekim stupnjem invaliditeta. Već nam je dugo želja učiniti nešto i za osobe koje imaju ograničenu slobodu kretanja, a za to su nam uvijek bile prepreka naši centri koji nemaju dizalo, pa su stepenice postala ta nepremostiva prepreka. U sklopu sustava vježbanja putem internetskih satova („online“) se sada otvorio prostor i za to da pridonesemo kvaliteti života i smanjimo socijalnu isključenost osoba sa invaliditetom koja je zbog epidemioloških mjera ove godine postala još veća. Program je internetski pa se mogu priključiti vježbači iz čitave Hrvatske.

  DSC3442

Što trebate učiniti? Napišite mail s kratkim opisom vaših fizičkih ograničenja našoj voditeljici Bruni koja je ujedno i fizioterapeut Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Ona će vam odgovoriti sa kratkim uputama kako da pristupite satu i što je potrebno da osigurate za sat. Grupa će se popunjavati prema redoslijedu prijava, pa osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

 ONLINE vježbe će se odvijati preko aplikacije Team gdje Joga u svakodnevnom životu ima niz "učionica".

"Joga u stolicama" (za osobe s invaliditetom) - utorkom i četvrtkom od 10-11, početak 3.11., preporučena minimalna donacija za ovu grupu je 50 kn.