ONLINE DOGAĐAJ

Uspostavljanje mira sa Zemljom:

Razvijanje povjerenja za buduće generacije

Komemoracija obljetnice Sri Madhavanande

Srijeda, 10. studeni 2021 od 13 do 15 sati (8am-10am EST)

Pristup je besplatan, obavezna registracija - https://tinyurl.com/y35ab5rx

Sri Swami Madhavananda Svjetsko mirovno vijeće u suradnji s udrugama Yoga in Daily Life USA, Yoga in Daily Life Canada i Yoga in Daily Life Australia organiziraju obilježavanje godišnjice mahasamadhija Sri Swami Madhavanande. Ovaj online program bit će glavni događaj Svjetskog mirovnog samita 2021. i obilježit će Međunarodnu godinu mira i povjerenja Ujedinjenih naroda.

Sudionici događaja istražit će temu Uspostavljanje mira sa Zemljom: Razvijanje povjerenja za buduće generacije, oslanjajući se na učenja iz duhovne loze Sri Alakhpuriji Siddha Peeth Parampare o tome kako stvoriti zdrav i održiv život na Zemlji koji priznaje međusobnu povezanost ljudi i životinja i sve prirode.

Ključno obraćanje, naglasak ovom specijalnom događanju, održat će Mahamandaleshwar Vishwaguru Paramhans Swami Maheshwaranandaji, koji će govoriti o miru u svijetu, guru kripi i značenju “Sve u jednom, jedno u svemu”.

Dvosatni program će moderirati g. Ramu Damodaram, „first chief“ Inicijative za akademski utjecaj Ujedinjenih naroda. Uvaženi sudionici će govoriti o naslijeđu Sri Madhavanande u kontekstu mira i razvoja koji odaje počast životinjskom carstvu, majci prirodi i istinskoj dharmi ljudi.

Događaj će prikupiti sredstva za socijalne projekte u indijskom okrugu Nagaur. Svi sudionici koji sudjeluju pozvani su da doniraju u duhu "Sve u jednom, jedan u svemu".

Donirajte ovdje-http://tiny.cc/madhavananda-donations

 2