1Joga u svakodnevnom životu JOGA NIDRA 11

voditelj programa: Mahamandalešvar Svami Vivekpuri

PETAK, 24. veljače

 18,00 – 19,00 sati predavanje „Joga Nidra“

19,00 – 20,00 sati Meditacija samoanalize Joge u svakodnevnom životu

 SUBOTA, 25. veljače

 9,00 – 12,00 sati radionica „Joga Nidra“ (predavanje i vježbanje Joga Nidre)

Programu se možete priključiti uživo ili online (od kuće)

Joga Nidra je stanje svijesti u kojem se povezujemo sa kozmičkom energijom koja prožima cijeli univerzum. Tehnikom Joga Nidre možemo razriješiti mnoge probleme koji se nalaze u našem nesvjesnom i podsvjesnom. Joga Nidrom postižemo duboku relaksaciju čitavog tijela, smirivanje našeg toka misli i uravnoteženje naših emocija te na taj način otklanjamo čitav niz psihosomatskih bolesti. To je izuzetna tehnika duhovnog razvoja koju je Sri Devpuriđi primio od svog Gurua Sri Alakhpuriđija i prenio je dalje sve do današnjih dana gdje je Višvaguru Mahamandalešvar Paramhans Sri Swami Mahešvaranandađi podučava već desetljećima širom svijeta.

Program je donacijske prirode, minimalna preporučena donacija je 15 EUR (5 EUR petak i 10 EUR subota) i plaća se pri dolasku.

Ako se priključujete online, pošaljite dokaz o uplati donacije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i poslati ćemo vam link za Teams sastanak.

Uplata na račun JUSŽ Zagreb RBA IBAN HR3324840081102817296, svrha "donacija Joga Nidra"

Zbog ograničenih mjesta u dvorani, prijave za radionicu su obavezne na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Program ne zahtjeva nikakvo predznanje ili kondiciju, svi su dobrodošli. Za radionicu ponesite udobnu odjeću, šal ili dekicu da se pokrijete i mali jastučić ili ručnik (za sjedenje i ispod glave).