Ne propustite! Nakon duge pauze, 14. i 15. 4. održat će se seminar Hatha Joga Krija u splitskom centru Joge u svakodnevnom životu. U subotu 15.4. navečer, zainteresirani će moći čuti i o drugoj vrsti krija, Rađa joga krijama, a pošto gram prakse vrijedi više od tisuću riječi, program će završiti vođenom "Meditacijom samoanalize" sustava Joga u svakodnevnom životu. Oba programa će voditi dugogodišnji instruktor Joge u svakodnevnom životu,Swami Vivek Puri  koji jogu podučava već više od 40 godina u Hrvatskoj i svijetu.

Krija doslovno znači "raditi, djelovati", a u jogi označava određene jogijske tehnike ili praksu. Tako postoje Hatha Joga Krije koje su najpoznatije u zapadnom svijetu, ali postoje na primjer i Rađa Joga Krije o kojima će na kraju seminara biti riječi.

Hatha Joga Krije su detaljno opisane u knjizi Sustav"Joga u svakodnevnom životu" ,a najbolje ih je prakticirati  u proljeće i na jesen kada naše tijelo, um i duh treba pročistiti i obnoviti, zato nemojte propustiti ovaj proljetni termin u Splitu.

Dodatne informacije o programima, kao i rezervaciju za program (broj mjesta je ograničen) možete dobiti na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

2023 Vivek seminar hjk face v12

2023 Vivek SATSANG Face v7